Природата

фон

Красивата Родопа планина Ви очаква!Ливадите (разделител)

За "Добра Вода"

Местността "Добра Вода" се намира в северните склонове на Родопа планина, дял Баташка планина, рид Къркария. Средната надморска височина е 736 метра.

"Добра Вода" е разположена по маршрута, свързващ град Пазарджик с курортите "Свети Константин и Елена", "Цигов чарк" и язовир "Батак". В непосредствена близост (преди местността) е разположено село Дебръщица. Град Пазарджик е на около 12 км.

Туризъм и природа

Поради изключително комуникативното място, на което се намира, местността "Добра Вода" е особено подходяща за планински туризъм, пикник, спорт или просто разходка из красивата и живописна природа на България. За да зарадваме планинарите ще отбележим, че от тук минава и добре маркирана екопътека.

Всеки сезон крие своето очарование. От ранна пролет до късна зима околността предлага възможности за занимания и забавления на открито. Това, че комплекс "ЛИВАДИТЕ" се намира в сърцето на тази очарователна местност го прави идеален за Вашата почивка и пълноценен релакс. Тук гледката е красива, а природата е изпълнена с живот. През топлите месеци от годината поляните са изпъстрени с цветя, а гората се оглася от птичи песни.