За комплекса

Туристически комплекс Ливадите
трева

...Мястото

На 12км. южно от град Пазарджик сред китните северни склонове на Родопите в местността Добра вода, туристически комплекс Ливадите с гостоприемство приема посетители през цялата година.


 

...Удобствата

На разположение на нашите гости са разнообразни услуги в изградените: хотел, ресторант с лятна градина, барбекю, плаж, воден бар и паркинг места. А от съвсем скоро можете да се потопите в луксозния свят на SPA процедурите в специално изградения за целта SPA център.


...Плажът

Кристално бистрите води на басейна се обработват от пречиствателна станция, а отоплителната инсталация поддържа температурата на водата в приятните 30° - 35°. На разположение са два басейна - голям за възрастните и отделен детски за малчуганите. Водната пързалка към детския басейн е перфектното допълнение към един летен ден, изпълнен с игри, плаж и настроение. А за възрастните сме приготвили модерен воден бар, където може да се разхладите с любимия си коктейл.


...Храната

Комплекс "Ливадите" Ви предлага разнообразна и невероятно вкусна кухня, която ще надмине очакванията Ви и винаги безупречно обслужване. За вас сме подбрали специална селекция от вина, качествен алкохол и многообразие от безалкохолни напитки. Ресторантът разполага със 120 места, а лятната градина, състояща се от барбекю, открита част и бар - предлага още 250 места. Интериорът е комфортен и модерен, умело съчетаващ уют, лукс и гостоприемство.


...Забавленията

Красивата природа около туристически комплекс Ливадите създава необходимите предпоставки за занимания на открито. Местността е правилното място независимо дали предпочитате горския туризъм или просто се нуждаете от приятен отдих на чист планински въздух. За нашите гости предлагаме специално изграден зоо кът, където може да се полюбувате на сърните и елените, а за любителите на екстремните спортове са на разположение "Оф-Роуд" джипчета.


 

правят перфектната почивка 100% гарантирана

Комплекс "Ливадите" Лого